Hvad er fordelene ved en e cigaretter og hvordan man tager sig af dens batteri?

Ego 650 mAh alle farvere cigaretter er en af ​​de moderne og populære teknikker til at slippe af med en dårlig vane at ryge. Disse komfortable cigaretter udelukkende udviklet til at hjælpe rygere, der ønsker at stoppe med at ryge. E cigaretter er kendt som elektroniske cigaretter. Disse findes i lækre nikotin varianter til absolut rimelige priser.

Standard e cigar og cigaretter bliver fremstillet på en stor skala. Disse er tilgængelige online på førende e-butikker. Folk placere online ordrer til at modtage disse e cigaret på deres lokale adresser. Amazing design og eksotiske nikotin smag tilfredsstiller en rygers ønske om at indånde nikotin. Ingen nikotin faktisk er til rådighed i e cigaret sæt. Det er godt for en almindelig rygning, da det slipper ingen røg. Dens vidunderlige elektronisk design er udstyret med en LED-lys, der lyser, når cigaretten bliver stimuleret.

Folk der synes rygning er meget glad for disse e cigaretter. Disse giver sand fornøjelse, men uden nogen sundhed problemer. Disse kører dybest set på en EGO-T batteri, der kommer med en lang holdbarhed. Disse batterier kommer på markedet i henhold til industrielle specifikationer. Alle batterimodeller variere for forskellige e cigarer. Disse er fremstillet i dejlige levende farver. Indsættelse af et batteri inde i en e cigar kræver ikke høje ende teknisk viden.

Sådan holder en elektronisk cigaret batteri sikker:

  • Ego-T batteri har brug for ordentlig pleje og rengøring som en elektronisk cigaret behov. For at øge sin levetid, anbefales det ikke at overprisen det. Følg altid en brugermanualen til at holde batteriet i orden. Over skiftende forårsager en kemisk reaktion inde i batteriet, og det kan forårsage utidig brænde.
  • Tilslut altid en oplader ordentligt og følge de samme opladningsinstruktioner af fabrikanten af batteriet. I tilfælde af el-udsving, fjerne batteriet fra afgiften. Prøv at holde et ekstra batteri til dig, så du kan bruge den i tilfælde først batteriet går beskadiget.
  • Keep the battery away from excessive heat and jolts. It will definitely shake up the battery and leads to a permanent damage to it. Når du tager ud eller indsætter batteriet i e cigar være lidt forsigtig.
  • Korrekt rengøring af batteriet er påkrævet. Langvarig brug fører til kulstof materiale på stikkene. Brug en mild og ren klud til at gnide off kulstof fra stikkene til at holde dit batteri fungerer korrekt. Brug ikke en skarp genstand eller et groft emne at rengøre batteriet, fordi det kan ødelægge dets stik.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s